se
semoga anda semua sihat-sihat je....selamat bercuti panjang sempena CNY...
gong xi fa chai utk yg meraikannya....hihihi..
sy masih lg fail buat egg tart....dr segi rasa...egg tart ni dh sedap...cuma pastri nya tu cepat lembut..tak tahan lama kerangupanya...huhuhu...camne ni...saper bole share resepi yang menten rangup je pastri tu?
Uiisk...egg tart ni feberet K.Lin ni...dap dapnyaaa...oh camni pun kira fail lagi ye Aisyah? K.Lin yang apah tak reti ni kira ape le gamaknya ye?hehee...
ReplyDeleteTerbaek Ummiaisyah =)
wah kinclong sekali tart nya ummi... menggodaa..:)
ReplyDeleteUmii, cantikk la tart tu, warna pun menarik sangat - sangat! Untuk kulit tart yg kekal rangup saya hanya gumakan campuran tepung, kuning telur dam butter saja!! Ini resepi yang saya belajar di kelas membuat pastri Umii.. harap boleh membantu yee..
ReplyDeletethanks Julia..thanks also for the tips!
DeleteUmi..cheq da 2x dah cuba bt egg tart ni tp 2x xjd..huhu
ReplyDeletesian cheq da...nnti cek pi blajaq ngan sifu..cek share ok.
DeleteThis comment has been removed by the author.
DeleteThis comment has been removed by the author.
DeleteThis comment has been removed by the author.
Deletetart telurni memang leceh sikit yerk..
ReplyDeletetapi kalau dapat makan panas2 memang sedap sesagant....
nampak yummy sangat..nak cari tart telur lah petang nie
ReplyDeletehttp://welovesusuibu.blogspot.com/2014/02/banyakkan-susu-badan-7-hari-sahaja.html
Kuning cantik tu..akk slalu beli ..sb nk buat mls btl..
ReplyDelete