Thursday, 31 October 2013

Kek Pelangi Kasih



Assalamualaikum wbt....
Salam Jumaat  penghulu segala hari....
malu taw..nk share kek comot ni.....buat nak bagi siap cepat je...anak2 burung kt belakang asyik suruh potong cepat...
.nk tunggu set lama sikit lam peti ais pon susah..5 minit sekali tanya pasai kek....
tu la bila dipotong pon jadi tak kemas...
ok saya guna resepi asas  di sini  ..cuma di'raninbow'kan.... dibahagi kepada 3 lapisan dan disapu cream cheese topping yang nipis di dalam dan luarnya.. 
kalo bole anak2 burung tu tak nak yang ada aising pon!
Macam comotttt jer...
Macam sempoii jer...
Cantikkk ker?
Cunnnn ker?



 ni saja nk share kek munge-munge ...dlmnya kek carrrot walnut cheese..



8 comments:

  1. utk mkn sendiri comot pun gasaklah.. hehe.. corak dlm tu cantik!! bunga roses tu pun cun!

    ReplyDelete
  2. Cantikk la, kalu teman pun x sabo nk potong ni he hee
    Tukar piring ye kita

    ReplyDelete
  3. ummi rajin sekali buat cake berkrim seperti ini. Pasti sedap nih...

    ReplyDelete