Saturday, 9 November 2013

Chocolate Coated Almond Pretzel Cookies

Assalamualaikum wbt...

 anak tekak ai dok teringin nk mkn pretzel cookies macam yg tengah hot kt fb skrang ni...tp bila google-google takde pulak resepi yg berkenaan..kalau ada pun resepi  biskut dibentuk cam pretzel.....
so akan teruskan misi mencari resepi !!!
untuk n3 ni takde resepi hokey...sbb rasa sekut ni cam biasa2 saja..ala-ala almond london je...tunggu la kot2 ada yg sudi share resepi pretzel cookies yg ori dan  power!

6 comments:

  1. Nampak sedap buat kudapan di petang hari bersama secangkir the panas...

    ReplyDelete
  2. tun blom penah makan pretzel yg menepati citarasa. biasa mkn pretzel ni keras dan masin.. huhu

    ReplyDelete
  3. wah pretzelnya pake coklaat..sedappp..

    ReplyDelete
  4. Pretzel pernh mkn..tp mcm kurang sdap la keras..lom jmpa jgk yg best

    ReplyDelete
  5. Assalam
    Ohh pretzel yg tgh pemes tu ye
    Inipun cam sedappp ummi
    Ada coklat

    ReplyDelete
  6. sedapnyer...Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete